Senioren Fit Abcoude

Wil je wat meer bewegen? Merk je dat je minder soepel bent? Wil je alles blijven doen in je dagelijkse leven, ook op wat hogere leeftijd?

Senioren Fit is ons speciale programma voor alle senioren. De meesten komen vanaf 60 of 65 jaar bij Senioren Fit. Maar ben je 50 of jonger en wil je meedoen? Dan ben je net zo welkom!

Bij ons draait het om de inzet. Niet om hoeveel push-ups je kunt doen of hoe sterk je bent. Het allerbelangrijkst? Dat iedereen zich welkom voelt. Onze Senioren Fit-les is gevarieerd, leuk en prima vol te houden. We zorgen voor veel afwisseling, zodat de les nooit saai wordt. Onze instructeurs zijn enthousiast en zetten zich elke keer in voor een energieke en vrolijke les.

Senioren Fit proberen?

Wij zijn ervan overtuigd dat je graag bij ons terugkomt om te sporten. Wil je eerst een vrijblijvende proefles volgen? Dat begrijpen we. Je zit nergens aan vast. Wil je na je proefles blijven sporten? Wij denken met je mee en helpen je met het kiezen van een pakket dat bij je past.

Bel of mail ons om kennis te maken

Waarom Senioren Fit?

Deze groepsles is leuk en laagdrempelig. We doen oefeningen waar je in het dagelijks leven iets aan hebt. We werken aan balans, coördinatie, flexibiliteit en conditie. Deze vier aspecten zijn voor iedereen belangrijk, maar vooral voor senioren.

Onze gespecialiseerde fitness-instructeur weet precies wat wel en niet kan. Je kunt er altijd op rekenen dat je instructeur betrokken is. Hij of zij let goed op iedere individuele deelnemer, ziet wat moeilijker of juist makkelijk gaat en geeft op basis hiervan persoonlijk advies.

Wil je individuele begeleiding? Misschien is een personal trainer dan iets voor jou. Dat betekent niet dat je bij Senioren Fit weg moet; je kunt gewoon beide combineren.

Natuurlijk heeft onze sportschool een plek waar je gezellig samen kunt nakletsen. Je kunt met elkaar een kopje koffie of een frisse shake drinken, voor of na de les. En heb je een vraag? Stel die aan de instructeur, die is er niet voor niets!