Coaching en voeding

Zoek je betrokken instructeurs? Weet je niet precies wat je wel of niet kunt eten om je doelen te behalen? Wil je graag ook worden gecoacht buiten je training om? Onze professionele instructeurs zijn er voor jou! We vinden het belangrijk om betrokken te zijn. We zetten ons in om jou zo goed mogelijk te begeleiden op ieder vlak. We denken met je mee op het gebied van training en voeding.

Coaching tijdens, voor en na de training

We coachen je altijd tijdens het sporten. Voor intensieve een-op-een begeleiding kies je een personal trainer. Maar ook met ons gewone fitness-pakket krijg je begeleiding van een instructeur die door de fitnessruimte loopt. Hij of zij checkt bijvoorbeeld je houding en of je goed doorademt. We checken ook hoe het gaat met je spierpijn na een flinke work-out.

Ook voor en na je training kun je bij onze instructeurs terecht voor coaching. Bijvoorbeeld als je het moeilijk vindt om je training vol te houden. Of als je het drukker krijgt op je werk en daardoor minder tijd hebt om te trainen. Er zijn allerlei situaties waarin er een oplossing moet worden bedacht voor de trainingen. Vanuit onze kennis en ervaring denken wij proactief en creatief met je mee!

Voedingsadvies op jouw doelen afgestemd

‘Je bent wat je eet’ is een bekend spreekwoord. Dat is niet voor niets: je voedingspatroon heeft invloed op hoe je eruitziet en hoe je je voelt. Als je wilt afvallen, moet je anders eten dan wanneer je spiermassa wilt kweken of je uithoudingsvermogen wilt vergroten.

Maar waar moet je nou precies meer of minder van eten? Goed eten is soms best ingewikkeld. Daarom zijn onze coaches er ook voor al je vragen over voeding. Misschien moet je meer eiwitten eten, is het verstandig om supplementen te nemen of krijg je überhaupt niet binnen wat je nodig hebt.

Onze coaches geven advies dat bij je doelen past. We vragen regelmatig hoe het gaat. Als je een vraag hebt, beantwoorden we die. En als we zelf iets opmerken, komen we proactief naar je toe.

Coaching en voeding

Zoek je betrokken instructeurs? Weet je niet precies wat je wel of niet kunt eten om je doelen te behalen? Wil je graag ook worden gecoacht buiten je training om?

Onze professionele instructeurs zijn er voor jou! We vinden het belangrijk om betrokken te zijn. We zetten ons in om jou zo goed mogelijk te begeleiden op ieder vlak. We denken met je mee op het gebied van training en voeding.