Outdoor Bootcamp

In groepsverband sporten in de buitenlucht? Wil je tot het uiterste gaan onder professionele begeleiding? Trainen met veel afwisseling?

Dan is bootcampen echt iets voor jou. Dit is intensief sporten – maar wel op ieder niveau. Je kunt zo ver gaan als je zelf wilt. Een outdoor bootcamp is uitdagend en geschikt voor iedereen. Of je nu een doorgewinterde sporter bent of nog maar net komt kijken.

Het leuke is dat je met elkaar de uitdaging aangaat. We bootcampen met een groep die uit alle niveaus bestaat. Bij ons maakt het niet uit hoe vaak je sport of hoe sterk je bent. Alleen de inzet is belangrijk voor onze trainers– en iedereen zet zich vol in bij de outdoor bootcamp. Dat werkt zo motiverend dat je geen les meer wilt overslaan!

Professionele trainers

Onze instructeurs zijn professioneel en gecertificeerd. Dat betekent dat je altijd de allerbeste begeleiding kunt verwachten. Ook als je buiten sport in een groep. Liever individuele begeleiding? Kies dan voor de begeleiding van een personal trainer.

Wij zijn een kleinschalige sportschool. Jij kent de instructeur en de instructeur kent jou. Dat betekent dat hij of zij jouw trainingsdoelen kent en weet wat je sterke en zwakke kanten zijn. Wil je gewoon lekker bewegen? Misschien wil je afvallen, of juist meer spiermassa krijgen? Outdoor bootcamp is geschikt voor bijna alle persoonlijke doelen. Onze trainers helpen je altijd. Wij kunnen je ook begeleiden als je behoefte hebt aan coaching en voedingsadvies. Sport je toch liever binnen? Als je bij ons een fitness-pakket hebt, kun je zelf kiezen hoe je het liefste sport.

Bootcampen in de frisse lucht

Als je geen fan bent van altijd maar binnen sporten, past bootcampen goed bij je. Niks steeds dezelfde oefeningen doen in je eentje: iedere bootcamp is anders dan de vorige.

Doordat je in de buitenlucht traint, krijg je ook nog eens de nodige frisse lucht binnen. Altijd lekker, maar vooral als je bijvoorbeeld hele dagen op kantoor zit. Sporten in de buitenlucht geeft je energie en verfrist je hoofd.

Omdat we buiten sporten, kunnen we ‘obstakels’ van onze omgeving gebruiken voor de training. Dit zorgt voor veel afwisseling tijdens de bootcamp. Daardoor trainen we niet alleen kracht en uithoudingsvermogen, maar ook je coördinatie en behendigheid.