Personal Training & Fitness Abcoude

Heb je jezelf een doel gesteld? Heb je een extra zetje in de rug nodig? Wil je graag onder begeleiding trainen? Lijkt het je leuk om te sporten, maar weet je niet precies hoe je moet beginnen?

Dan is personal training perfect voor jou. Wij helpen je met het vinden en behalen van je doelen. Bij ons krijg je altijd een intake en een eerste gesprek. We kijken naar je belastbaarheid en je doelen. Daarna stellen we een trainingsschema op dat op maat gemaakt is voor jou. Zo kunnen we je optimaal begeleiden. Dit doen we vakkundig, effectief en veilig.

Bij ons vind je geen ongeïnteresseerde of brute trainers. Onze professionele personal trainers brengen je liever tot grote hoogten door betrokken te zijn. Wij vinden dat personal training leuk mag zijn. Het is een samenwerking tussen jou en de trainer, en met elkaar ga je voor succes.

Personal training voor iedereen 

Personal training is maatwerk. Juist daarom is het geschikt voor iedereen. Jong en oud, getraind en ongetraind. Voor mensen die fitter, slanker, gespierder of gezonder willen worden op ieder niveau. Wil je na ziekte je conditie weer terugkrijgen? Ben je blessuregevoelig? Misschien wil je meer energie of gewoon lekker bewegen onder begeleiding. Bij ons is iedereen welkom.

Voeding: wij kijken verder dan de sportschool

Je doelen behalen doe je niet alleen in de sportschool. Voeding is ook belangrijk in het wel of niet halen van je doelen. Daarom geven we ook voedingsadvies. Als je wilt afvallen, heb je andere adviezen nodig dan wanneer je je spiermassa wilt vergroten. Onze specialisten weten precies wat bij je past en wat je wel, beter niet of minder kunt eten.

Ben je erg druk? Heb je eigenlijk geen tijd om te sporten? Dan zorgen we ervoor dat je zo efficiënt mogelijk traint. Je hoeft echt geen vijf keer in de week te sporten. Wij denken met je mee. Bij ons geen problemen, maar oplossingen. We helpen je op alle vlakken je doelen te halen. Bij Fitness Abcoude werk je aan een fit lijf!

Pakket Personal Training

Wat houdt een pakket voor personal training bij ons in? We beginnen dus met een intake en een eerste gesprek. Dan maken we een persoonlijk trainingsschema en kunnen we beginnen.

De personal trainer heeft tijdens de training alleen aandacht voor jou. Of je nu één keer of vier keer per week langskomt. Wil je liever in een duo personal training volgen? Dat kan natuurlijk ook. De personal trainer werkt samen met jou aan het behalen van je goals. Hij of zij helpt je met je voedingspatroon en zorgt dat je niet verslapt of juist te hard van stapel loopt.

Onze personal trainers hebben allemaal hun eigen specialisatie. Zo is er altijd een trainer die bij jouw situatie en jouw doelen past.