Sporten bij Fitness Abcoude

Sporten is voor iedereen. Daarom hebben wij een gevarieerd aanbod voor je. Bij ons kun je afvallen, werken aan je spiermassa, maar ook revalideren na een ziekte of gewoon lekker bewegen. Bij ons ben je altijd welkom, of je nou nog nooit in een sportschool bent geweest, of juist al jaren traint. We zetten alles op alles, zodat jij je op je gemak voelt bij ons. Wie je ook bent en wat je hier ook komt doen.

Je kunt bij ons terecht voor personal training, fitness en bootcamp.Wil je door ons worden overtuigd? Kom dan een proefles doen!

Trainingsaanbod

Als je een fitness-pakket bij ons hebt, kun je rekenen op persoonlijke begeleiding. We helpen je met het bereiken van je doelen. Er loopt altijd een gediplomeerde instructeur door de trainingsruimte. Hij of zij checkt hoe het met je training gaat en helpt waar nodig.

Naast het reguliere pakket hebben we vakkundige personal trainers in huis. Personal training is maatwerk. Juist daarom is het geschikt voor iedereen. Met een op maat gemaakt schema werken we gericht aan jouw doelen.

Wil je buiten sporten en tot het uiterste gaan? Dan is onze bootcamp perfect voor jou. Buiten sporten onder begeleiding van een professionele instructeur, ongeacht je niveau. Iedereen is gelijk, van beginner tot semi-professional! Een outdoor bootcamp is geschikt voor iedereen die van een frisse neus houdt.

Tijdens de buikspiertraining focussen we alleen op het versterken van je buikspieren en je core. Sterke buikspieren en een sterke core helpen je bij het goed uitvoeren van andere fitnessoefeningen.

Ten slotte bieden wij Senioren Fit aan. Deze les is onder begeleiding van een enthousiaste en deskundige instructeur. Ben je blessuregevoelig? Daar houden we rekening mee. De Senioren Fit-les is afwisselend, leuk en prima vol te houden. En ach, eigenlijk maakt het helemaal niet uit hoe oud je bent. Iedereen is welkom bij Fitness Abcoude!